наверх ⇑

1 червня стартує онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»

В межах проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» на платформі «Prometheus» Міністерство аграрної політики та продовольства України спільно з Державною службою України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів підготували онлайн-курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач». 

Курс присвячений розробці, запровадженню та забезпеченню функціонування процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (НАССР).

Тематика курсу:

- Безпечність чи якість? Що регулює харчове законодавство?

- Базові знання з НАССР – що необхідно знати перед впровадженням? Програми-передумови.

- Розуміння та застосування принципів НАССР. Як уникнути типових помилок?

Онлайн-курс стартує 1 червня 2019 року та проводиться на безкоштовній основі. Після завершення курсу слухачі отримають відповідний сертифікат.

Для участі у курсі можна зареєструватися за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному сайті Мінагрополітики або за телефоном 044-363-08-28.